Poslední možnost doručení do Vánoc a otevírací doba
Dnes je poslední možnost objednání přes Messenger s garancí doručení do Štědrého dne a v pondělí pro Zásilkovnu. Od Vánoc zkrácená otevírací doba.
Aktuality a novinky v Medovinárně. Díky našim článkům, recenzím a informacím, které pro vás zpracováváme, máte největší přehled o medovinách na trhu.
Dnes je poslední možnost objednání přes Messenger s garancí doručení do Štědrého dne a v pondělí pro Zásilkovnu. Od Vánoc zkrácená otevírací doba.
Vážení přátelé cideru, letošní rok se blíží do finále a s ním i jedny z nejkrásnějších svátků – Vánoce. Pokud byste si přáli pod stromeček cider nebo někoho kvašenými jablíčky příjemně obdarovat, máme pro Vás ještě pár posledních novinek z českých ciderů.
V letošním roce jsme vám představili přes 50 nových medovin z Česka i zahraničí a výrazně jsme rozšířili naši nabídku. V tomto článku zmíním ty nejoblíbenější a z mého pohledu nejlepší medovinové přírůstky. Také si připomeneme populární medoviny z naší stálé nabídky.
Vánoce se neúprosně přiblížily a pokud jste ještě nevyřešili vánoční dárky pro vaše zaměstnance, klienty nebo obchodní partnery, stále není nic ztraceno, ale možnosti se zužují. Zkompletuji také naši celkovou VO nabídku.
Přátelé Medovinárny, milovníci medoviny a všichni, kteří chcete letos pod stromeček věnovat úžasnou medovinku, která potěší a zahřeje, máte tu od nás detailní přehled všech dárkových tipů z naší nabídky.
Medovinovým fanouškům posílám další aktuální přehled novinek a nových předplatných na rok 2023. Současně rozšiřujeme opět prodejní dobu na 5 dní v týdnu.
Zdravíme, všechny z Vás, milovníky dobrých ciderů. Budeme snažit alespoň občas vás informovat tímto způsobem o novinkách kolem zkvašených jablíček. Věříme, že pro vás budou tyto zprávy hodnotné a obohacující.
Pro pokračování a rozvoj našeho podniku potřebujeme nutně doplnit kapacitu o dalšího člena týmu. Bohužel se nám dlouhodobě nedaří najít někoho, kdo by byl zároveň prodavač, barman, ale uměl obsluhovat i naše e-shopy. Za doporučení úspěšného kandidáta nabízíme opravdu velkou medovinovou nebo cider odměnu!
Přátelé té úplně nejlepší medoviny, léto se nám chýlí ke konci a my opět připravujeme další novinky a degustační večery. Změnili jsme trochu i koncepci ochutnávek v Medovinárně.
Po celém světě se již nějaký čas každou první sobotu v srpnu slaví den medoviny. Chystáme pro vás speciální degustační set medovin ze 7 zemí.
Ano, je to tak, už dlouhých 6 let má Praha prodejnu s tradiční medovinou. A ve čtvrtek jsme to patřičně oslavili několika desítkami lahodných medových moků. V roce 2016 jsme začínali se stovkou medovin, nyní vám nabízíme přes 250 druhů medovin a k tomu 100 ciderů.
Celý nadcházející týden si můžete doplnit zásoby limitovaných edicí medovin Pleva a také si přijít ochutnávat tyto hodně rozmanité medoviny v rámci speciálního setu.
Sladce větrná chuť máty z potštejnských zahrad a květového medu je osvěžující vzpomínkou na léto. Limitovaná edice
Základ medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena. Do procesu kvašení bylo přidáno čerstvé ovoce.
Základ tradiční medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena a zraje v akátovém sudu. Dřevitý podtón, který je pro vzniklou chuť typický, je velmi jemný a exotický.
Polosladké medové víno kvašené ze slunečnicového medu má velmi příjemnou chuť a vůni. Jeho mírná sladkost umocňuje chuťový vjem, který je příznivě ovlivněn i šetrnou přípravou a dlouhou dobou dozrávání.
Sladké ovocné víno s jemným aroma višňového moštu
Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a dokonale vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná trpkost až nahořklost. Tato limitovaná řada se obdivuhodně vydařila.
Medovina kvašená se sušenými švestkami. Ve vůni výrazná kořenitost, chuť svěží ovocná s příjemnými kořenitými tóny.
Polosladká medovina s jemnou trpkostí sušených trnek. Ovocitost vyvážená příjemnými kyselinkami.
Výrazně slaďoučká a aromatická medovina s jemně kořenitou chutí kdoulového moštu. Vyvážený medově ovocný charakter.
Jedná se o sezónní medovinu (session mead) vyrobený z březové mízy zvané vlaštovka. Vyrobeno v Augustowské Miodosytnii za účelem podpory našich přátel z Ukrajiny.
Představujeme vám první novodobou estonskou medovinu. Medovina ve své původní dobrotě! Sušší a s bohatým aromatem.
Polská kvašená medovina jantarové barvy, chuti bylinkově kořeněné, medově svěží s jasně patrným zázvorem a jalovcem. Medovina je registrována jako Regionální produkt Podlaského vojvodství Polsko.