Vitalia.cz - Medovina se pije ledová, ohřátá i v mojitu
Krátký článek o mnohých způsobem podávání medoviny.
Články o nás v časopisech a médiích
Krátký článek o mnohých způsobem podávání medoviny.
Článek pro portál Vitalia, aby se zase další část veřejnosti dozvěděla, jak poznat poctivou medovinu.
Potravinový Sherlock deníku Blesk nás na podzim 2016 oslovil, abychom pomohli rozklíčovat kvalitu medovin běžně dostupných na trhu.
V historicky předposledním čísle Maximu jsme vyvrátili 9 zažitých mýtů o medovině.
Upoutávka na otevření nové degustační prodejny medovin
Moderní včelař 2016/4 - Článek v souvislosti s otevřením prodejny.
Včelařství 2016/9 - Článek v souvislosti s otevřením prodejny
O Muzeu medoviny se zmínil deník Právo.
V 60. čísle časopisu Pivo, Bier & Ale vyšel náš článek o medovině. Zde si jej můžete přečíst v původním znění.
Článek Práva a serveru Novinky.cz
Přijel i sběratel medoviny - report ze Dní medu a medoviny v Modré u Velehradu, které uskutečnilo v sobotu 27. srpna 2016
Vánoce jsou za dveřmi. Co takhle darovat medovinu?