
Tomka
Tradičná slovenská medovina
Pro slavnostní příležitosti, oslavy, svatby je určena tato edice v krásném skleněném demižonu.
- Slovensko
- SK0101F
- 2,000 l
- skladem
- dárková lahev
Přírodní, nekonzervované medoviny
Pro slavnostní příležitosti, oslavy, svatby je určena tato edice v krásném skleněném demižonu.
Radomilická medovina je vyráběna z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i barvu. Potěší milovníky sladší chuti.
Zázvorová medovina kategorie metheglin je vyrobena z květového medu a čerstvého zázvoru. Medovina má sametově zázvorový buket a harmonicky vyváženou medově-zázvorovou chuť.
Typická hořkosladká chuť charakterizuje medovinu vyrobenou pouze ze slunečnicového medu.
Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je nahrazeno čerstvým jablečným moštem.
Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a třešňové šťávy ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.
Radomilická medovina je vyráběna z včelího květového medu nejvyšší kvality z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Z výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování všech vlastností medu.
Jediná limitová řada kvašená se štvestkami. Vynikající aroma a chuť, které vás okouzlí svojí výjimečností.
Radomilická medovina je vyráběna z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i barvu. Potěší milovníky sladší chuti.
Ušlechtilý „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.
Výjimečné intenzívní ovocné aroma, temná barva, velmi sladká medovina vyráběná studenou cestou s sušenými plody černého jeřábu.
Velmi vydařená a chutná ovocná medovina kvašená z medového roztoku s přídavkem šťávy z josty.