Čistě přírodní produkt bez obsahu síry a konzervantů.
Výjimečná medovina vyráběná unikátní tradiční metodou sistema solera, která pochází ze Španělska a používala při dozrávání vína. Zrání ve 3 sudech umístěných nad sebou se dosahuje dlouhodobě stabilní kvality a chuti medoviny.
Metoda se používala od 1. poloviny 19. století a jedná se o zrání ve 3 sudech umístěných nad sebou, kdy se vždy spodní sudy se vždy doplní obsahem horních sudů a horní sud se doplní mladou medovinou.
Běžně se může použít i větší množství sudů. Nejhornější sudy na mladé víno se jmenují Criaderas, nejspodnější na nejstarší víno se jmenují Soleras. Od toho označení této jedinečné medoviny.
Metoda se většinou používá při zrání whisky, rumů nebo dezertních vín, u medoviny je to zcela mimořádná raritní záležitost.
Podávat při teplotě 11-13°C.