
Jaroslav Lstibůrek
Medové víno z Českého lesa - cyser (jablko)
Jedinečná varianta kombinace cideru a medoviny, která vás osvěží i během horkého léta
- Česko
- CZ2113
- 0,500 l
- skladem
Cyser je ovocná kvašená medovina (Melomela), v níž se místo vody použije jablečný mošt anebo cider.
Pro výrobu cyseru se použije cyder - alkoholický nápoj, oblíbený především na Britských ostrovech.
Díky kyselosti ovocného moštu je zákvas odolnější proti množení nežádoucích bakterií, kvašení probíhá lépe a medovina se snadněji čistí.
Nalezeno 3 produktů.
Jedinečná varianta kombinace cideru a medoviny, která vás osvěží i během horkého léta
Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a polosladké výrazně jablečné chuti.
L'originelle je lehký jemný cyser připravený z jablek a všemi medovými květy z centra Bretaně. Zraje jeden rok v dubových sudech