Prodloužená předvánoční otevírací doba: pondělí - sobota 12 - 20h

Novinky

Klát s.r.o.: Medovina kořeněná
9404

Klát s.r.o.: Medovina kořeněná

Příchuť: kořeněná

Velmi jemně kořeněná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou.

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Półtorak
PL0631A

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Półtorak

Příchuť: jablečná

K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost medu vyvažuje přídavek moštu z kyselejší odrůdy jablek.

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Dwójniak - Jabłkowy
PL0624A

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Dwójniak - Jabłkowy

Příchuť: jablečná

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je nahrazeno čerstvým jablečným moštem.

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Dwójniak - AM
PL0622A

PASIEKA JAROS Sp. z o.o.: Miód pitny Dwójniak - AM

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Nepropásněte příležitost ZDARMA ochutnat nové vzorky ve sbírce Muzea medoviny.

 

Rezervace ochutnávky

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...