Fotografie

Podrobnosti

Tento jedinečný dwójniak je vyroben z čistého lipového medu z lesů Borecka na severu Polska. Dlouhodobě vyzrálý. Obsah alkoholu přibližně 16%.
 
Dlouhá doba zrání dává medovině jedinečnou sametovou chuť. Lehká hořkost pochází z lipového medu a vyrovnává sladkost typického dwójniaku. Jeho bledá slámová barva a silná lipová chuť vytvářejí dojem, že červenec bude trvat navždy - bez ohledu na sezónu.

Medoviny kategorie Dwójniak a Połtorak se nechává vyzrávat 3-5 let.

Ocenění v soutěžích

  • stříbrná medaile na XIX. Mezinárodním kongresu včelařství "Apislavia", 19.-23. září 2012, Pszczela Wola, Polsko
  • stříbrnou medaili u X. Mazer Cup International USA 2018

Stručně o výrobci

Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.

Podrobnosti o výrobci: Pasieka Jaros