Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku včelího medu, vody a extraktu směsi bylin a koření.
Klasická medovina vyrobena z květového medu, jemně sladká chuť, kořenitě-bylinková.
Je vyrobena klasickou metodou, tj prokvašením roztoku včelího medu, vody a extraktu směsi bylin a koření. Unikátností naší firmy je, že fermentace medoviny probíhá při nízkých teplotách - cca 17 °C. Tento způsob zaručuje lepší zachování aromatických a chuťových charakteristik použitých surovin.
Tato medovina je výborná jako aperitiv nebo jako dezert. Vhodná i v kombinaci s moučníky, ovocem, kořeněnými jídly.
Plná harmonicky kulatá chuť je výsledek dokonalého spojení medovosti s objetím koření a bylin.
Vůně: Bylinná-kořenitý buket s jemným medovým podtónem.
Chuť: Plná medově-kořenitá chuť s náznakem bylinek s příjemným zakulaceným dozvukem
Podává se chlazená na 14 °C až 18 °C.
Jako nápoj na zahřátí při 50 °C až 55 °C.
Upozornění: Kanystry 5 a 10L lze posílat pouze službou Messenger.