Ocenění v soutěžích
Devínský strapec 2013 - strieborná medaila
Trenčianská medovina
Tradiční kořeněno-bylinná medovina z Trenčína vyráběná z květových medů podle receptury z roku 1973
Starobylý nápoj našich pradědečků, vyráběný z kvalitního včelího medu tradičním způsobem.
Tato unikátní medovina je vyrobena tradičním způsobem ze včelího medu a bylinek a není k ní přidáván cukr, líh, barviva ani aromata. Typická chuť a vůně je dosažena dlouhodobým zráním minimálně 1 rok. Je vhodná jako aperitiv a na přípravu míchaných nápojů.
Od světlé medoviny se liší pouze drobně odlišným výrobním postupem a zejména jiným složeným bylinných a kořenících příměsí. Tmavá medovina je jemnější.
Podávejte vychlazenou na 12-14°C nebo v zimě ohřátou na 50-55°C.