Apis
Korzenny - Miód pitny Czwórniak
Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.
- Polsko
- PL0201A
- 0,75 l
- skladem
Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.
APIS Apiculture v Lublinu je vedoucím výrobcem medoviny a včelích medů. Výroba sahá až do roku 1932. Produkuje více než deset druhů medoviny - oceněné na výstavách v Polsku i v zahraničí. Výrobce kombinuje tradiční polské recepty s moderní výrobou včelích medů a medoviny. Moderně vybavené kontrolní oddělení - monitoruje kvalitu výrobků ve všech fázích výroby.
Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.
"Anýz uspěje". Řemeslná medovina s přídavkem anýzu a jalovce.
První řemeslná medovina Apis s přídavkem chilli papriček a zázvoru.
Nevařená medovina vyrobená přirozeným alkoholickým kvašením medu s vodou.
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Svařená medové víno je trójniak s jemnou kořeněnou a citrusovou chutí.
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Polská polosuchá medovina pro zvláštní příležitosti.
Jedná se o jednu z více osvěžujících, mladých medovin s krátkou dobou zrání. Díky sníženému obsahu včelího medu překvapí jemnou sladkostí s komplexním, květinovým charakterem s patrným akcentem angreštové kyselosti.
Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno švestkovou šťávou. Perfektní jako aperitiv.
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
Tato edice ležela 10 let ve starém archívu. Medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
Klasická polosladká medovina s jemným přídavkem šťávy z jeřábu.
Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.
Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.
Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek
Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.
Sladký polský dwójniak se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Vyrábí se v ideálním poměru, spojením 1 objemového dílu včelího medu s 1 objemovým dílem vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno rybízovou šťávou.
Sladká polská medovina "Svařený rybíz" kategorie dwójniak je vyráběná s rybízovou šťávou a s přídavkem hřebíčku.
Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.
Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Medovina Klasztorny Dwójniak v 0,5 l kamenina + 2x engoba kameninové kalíšky v béžové dřevěné dárkové krabici
Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce. Obsahuje 500ml medovinu a 2 kalíšky v keramické engobě.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže. V tmavé dárkové krabici s 2 keramickými kalíšky
Malá balení 3. kategorií polských medovin jako dárkový set nebo pro sebe domů, abyste si udělali příjemnou ochutnávku a pak se rozhodli, jaká sladkost polské medoviny vám nejvíce sedí.
Malá balení 3. kategorií polských medovin jako dárkový set nebo pro sebe domů, abyste si udělali příjemnou ochutnávku a pak se rozhodli, jaká sladkost polské medoviny vám nejvíce sedí.
Tři nejnovější řemeslné medoviny z polské výrobny medovin Apis v dárkové krabičce.
Sametová vůně a chuť získaná mmj. přidáním ovocné malinové šťávy.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Sladká medovina s vynikající, zakulacenou chutí a intenzivní vůní. Vyrábí se s přídavkem brusinkového džusu.
Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.
Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.
Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Řemeslný półtorak s velmi sladkou medovou chutí přerušenou nádechem šťavnatých malin. Vyrábí se spojením 1 dílu medu s 0,5 dílu vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno malinovou šťávou.
Velmi sladká polská ovocná medovina "Svařená malina" s kardamomem, na jejíž výrobu bylo použito 50% medu. Medovina s malinovou příchutí spojující medovou nótu s aromatickým kardamomem.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.