Jan Jaroš

CZ48

Na jižní Moravě sídlí včelařství a malovýroba medoviny pana Jaroše. Jeho medovina je výrazně sušší a více prokvašená.

Mgr. Jan Jaroš
Česko
Veselí nad Moravou

Příběh výrobce

Výroba medoviny započala kolem roku 2005, ke kvašení jsou používány různé druhy medu a hlubokoprokvášecí kvasinky. Medovina je bez přísad a dozrává cca 6 měsíců. Má 15% alkoholu, je výrazně suchá, na rozdíl od běžných medovin. Je opakovaně přetáčená a nejsoou použity žádné konzervanty. Díky vysokému obsahu alkoholu je velmi stabilní,

medovina

přírodní

Mgr. Jan Jaroš: Medovina z oblasti Bílých Karpat
CZ4801

Medovina z oblasti Bílých Karpat

Netradičně suchá medovina, kterou si rozhodně oblíbí příznivci méně sladkých nápojů.

Komerční výrobce

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...