Medovinárna ®
  • 0
  • CZ
    • CZ
    • EN
    • DE
    • KO
  • Nabídka
  • Katalog
  • Degustace
  • Novinky
  • Reference
  • Pro firmy
  • E-shop
Předchozí den Následující den

20. ledna 2019

  • Kalendář akcí
    leden 2019
    po út st čt pá so ne
    po 14
    út 15
    st 16
    čt 17
    pá 18
    so 19
    ne 20
    po 21
    út 22
    st 23
    čt 24
    pá 25
    • 18:00Řízená degustace tradičních medovin
    so 26
    ne 27
    po 28
    út 29
    st 30
    čt 31
    únor 2019
    po út st čt pá so ne
    pá 1
    so 2
    ne 3
    po 4
    út 5
    st 6
    čt 7
    pá 8
    so 9
    ne 10
    po 11
    út 12
    st 13
    čt 14
    • 18:00Valentýnský medový večer
    pá 15
    so 16
    ne 17
    po 18
    út 19
    st 20
    čt 21
    • 13:00Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    • 18:00Exkluzivní degustace slovinských medovin a "šampaňských" z medoviny
    pá 22
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    so 23
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    ne 24
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    po 25
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    út 26
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    st 27
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    čt 28
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    březen 2019
    po út st čt pá so ne
    pá 1
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    so 2
    • Dny slovinské medoviny a "šampaňského"
    • 13:0017. Střížkovský masopust - medovina z Medovinárny
    ne 3
    po 4
    út 5
    st 6
    čt 7
    pá 8
    so 9
    ne 10
  • Akce 0
  • Fotogalerie 0
  • Zážitky 0

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Navigace a odkazy

Medovinárna ®

Na Zderaze 14, Praha 2
+420 775 633 077
web@medovinarna.cz

IČO: 028 95 048
Jsme plátci DPH.

© Muzeum medoviny | Kontakty | RSS | Mapa stránek | Osobní údaje
Kopírování textů, obrázků a dat o produktech z těchto stránek není bez našeho souhlasu dovoleno.  

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rozumím