Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému dnes říkáme klasická „šampaňská“ metoda nebo metoda tradiční.
Užijme šumivou medovinu rozhodně vychlazenou na 6-8°C. V ústech má perlivá medovina svěžest a lehkost. Medové aroma, osvěžující chuť a hravé perlení drobných bublinek dělají z perlivé medoviny jeden z top nápojů.
Na sklenku perlivé medoviny potřebujeme až 50g nejkvalitnějšího slovinského medu. V perlivé medovině "NOČ" je převážně květový med z nedotčených luk na úpatí Štôly, ale také trochu lipového medu z Bledské oblasti a lesní med z Jelovice.
K výrobě této perlivé medoviny byl použit med nejvyšší kvality, slovinský med s chráněným zeměpisným označením.
Co kromě medu ještě obsahuje šumivá medovina "Noč"? Odpověď je jednoduchá: NIC! Perlivá medovina se vyrábí pouze z vody a medu, které jsou podrobeny fermentačním procesům s kvasinkami.
Šumivá medovina je podle nám známých informací vyráběna klasickým způsobem výhradně slovinskými včelaři!
Šumivá medovina může být jedinečným a jedinečným dárkem, můžete ji podávat na speciální oslavy a nezapomenutelné události. Perlivá medovina "NOČ" nenechá nikoho lhostejným.