Včelco
Firma Včelco sídlí na úpatí Malých Karpat ve Smolenicích přímo pod majestátním Smolenickým zámkem. Vyrábějí širokou škálu druhů medovin a nebojí se experimentovat. Každá lahev je prvotřídní kvality.
Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky čemuž je v ním možné nalézt chuť pralinek, čokolády a sušeného ovoce.
V prodeji od října 2020. Limitované množství kupážované z více sudů. Delikatesa pro nejnáročnější.
Je vyrobena pouze z medu bez přídavku koření nebo bylin. V tom se liší od Včeloviny Originál. Od Včeloviny Speciál se liší zase tím, že nebyla vyzrálá v nových dubových sudech a ve speciálně zakoupených sudech po karibském rumu. Každá barrique edice je unikátní záležitostí.
28.7.2020/LRB