
Miodosytnia Imbiorowicz
Divoké včely - Dzikie pszczoły - Miód pitny trójniak
Vyrobeno z medů nejvyšší kvality z rodinného včelína. Ušlechtilý nápoj vyrobený klasickou metodou ze svazenkového a lipového medu.
- Polsko
- PL0821A
- 0,75 l
- dárková lahev
Řemeslně vyráběná polská medovina. Výrobce zaměřující se na speciální druhy.
Nachází se v centru Polska ve Wielkopolsku. Medovinařství založili včelaři - Michał a Donata Imbiorowicz. Známe naše výrobky od květu po láhev, osobně dohlížíme na každý výrobní proces. Používáme pouze náš med z včelínů, které se nacházejí v nedotčených oblastech krajinného parku Powidz.
Vyrobeno z medů nejvyšší kvality z rodinného včelína. Ušlechtilý nápoj vyrobený klasickou metodou ze svazenkového a lipového medu.
Rozhodně jedna z vizitek medovinařství. Toto žihadlo je jedinečný „trójniak“ - k přípravě používali pouze pohankový med. Jantarová barva a jedinečné silné aroma. Temperament mu daly včely pracující v srpnovém slunci.
Varianta Žihadla zrající v čerstvých dubových sudech, které mu dodaly svůj lesní charakter, jemná dochuť dřeva, střední sladkost.
Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. Zimní, intenzivnější verze kořeněného „trójniaku“. Ideální pro výrobu svařeného vína.
Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. 966 je odkaz na středověký zlatý nápoj s vůní koření dovážených kupci ze vzdáleného světa.
Jemná a lahodná medovina kvašená z jarních lučních medů s vyluhovanými květy černého bezu.
"Trójniak" vyrobený výhradně z pohankového medu, zrající se zrnkami brazilské a kolumbijské arabiky. Plná vůně kávy získaná výrobou studenou cestou se dokonale hodí k expresivnímu pohankovému medu.
Medovina ze svazenkového medu s lisovanou malinovou šťávou. Ovoce pochází přímo od našeho přítele, takže máme důvěru v jeho kvalitu. Sladkost svazenkového medu přerušeného kyselostí malin. Úžasná vůně a karmínová barva.
Medovina s aróniovou šťávou, lisovaná těsně před přípravou mladiny. Arónie dokonale vyrovnává sladkost medu a vytváří s ním jedinečnou chuťovou kompozici. Doporučujeme podávat při pokojové teplotě.
Medovina s přídavkem ovocné šťávy z manga. Středně sladká, mírně kyselá kombinace tradičního medu a exotického ovoce. Svěží, osvěžující.
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.
Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou sladkostí a dobře vyvážená.