Thomas Riisbjerg začínal s domácí výrobou, vařil převážně pivo, ale také medoviny, cider a jednou dokonce i saké. Přestože uvařil vynikající, oceňované domácí pivo, jeho srdce bilo pro med. Už od dětství jsem byl velkým nadšencem do medu a vždy se snažil koupit pár sklenic místního medu, když cestoval. Několik let po sobě doma vyrobil opravdu vynikající třešňovou medovinu a nakonec rozhodl, že z toho zkusí udělat malý koníček.
V roce 2016 si pronajal prostory v pivovaru a vyrobil svou první várku višňové medoviny. V následujících letech pokračoval s další višňové medovinou a pak jsem do sortimentu přidal jablko, jahody, bezinku, hrozny (pyment) a černý rybíz, a také několik ciderů.
Nakonec se přestěhoval do vlastního prostoru, který sdílel s kamarádem pivovarníkem a jeho firmou. Tam se rozhodl začít vyrábět nízkoalkoholické medoviny v plechovkách. Bohužel budova byla prodána a po necelých dvou letech se museli vystěhovat.
Nyní se spojil s dalším pivním kamarádem. Našli nové místo v Kodani a právě v roce 2025 tam znovu zahájili výrobu nových medovin. Přidávají druhou značku piva a časem začnou i s výrobou braggotů.