Mojito z medoviny opět boduje + pozvánky na degustace
- 11. července 2016
Horké léto sice spoustu lidí odrazuje od konzumace medoviny, ale naše medovinové mojito nádherně osvěží a chutná!
O víkendu jsme se svým stánkem obohatily Rytířské turnaje na Pražském hradě. Medovinové mojito tzv. Temný rytíř 1172, tmavě červené až krvavé barvy, jsem skoro nestíhal připravovat, jak velký byl o něj zájem v horkém dni.
A přitom je to tak jednoduché! Limetky, máta, led nebo tříšť, sodovka a medovina. Opravdu medovina? No jasně! Do klasického mojita přidáváte bílý rum, třtinový cukr a ještě limetkovou šťávu. Medovinové mojito je jednodušší. Medovina by měla být ovšem výrazně sladká a hořká. Můžete však nakombinovat i více druhů medovin. Experimentujte s námi a pošlete nám vaše recepty a fotky mojit. Prožijete horké letní večery s medovinou v nové dimenzi.
a to nejen pro nezadané.
Kromě těchto akcí mohu vás podnikající, na volné noze nebo uvažující o větší svobodě pozvat na Networkingové setkání, které proběhne v úterý 9. srpna od 19 hodin.
Ať už popíjíte vychlazenou medovinu pro osvěžení, s vaší drahou polovičkou při západu slunce během horkého letního večera nebo třeba i s potenciálními obchodními partnery při networkingu, vždy pečlivě vybírejte tu nejlepší. Na léto doporučuji méně sladké a slabší medoviny. Můžete přidat i pár kostek ledu.
Medovina je úžasná v tom, jak je rozmanitá a stále objevujete nové chutě a jejich kombinace. Celý rok. Víte, co je melomela a cyser? Jsou to speciální druhy medovin, které můžete ochutnat během našich akcí.
Je to prostě mýtus, že se medovina pije jen v zimě! A o mnoho větší je mýtus, že medovina musí být sladká.
Nepijte cukr, ale med!
Jiří Pouček
A přitom je to tak jednoduché! Limetky, máta, led nebo tříšť, sodovka a medovina. Opravdu medovina? No jasně! Do klasického mojita přidáváte bílý rum, třtinový cukr a ještě limetkovou šťávu. Medovinové mojito je jednodušší. Medovina by měla být ovšem výrazně sladká a hořká. Můžete však nakombinovat i více druhů medovin. Experimentujte s námi a pošlete nám vaše recepty a fotky mojit. Prožijete horké letní večery s medovinou v nové dimenzi.
Naše prodejna se pomalu rozbíhá...
Přípravili jsme na léto hned několik degustačních večerů a budeme rádi, když přijdete na pohárky:
- již tuto středu 13.7. od 19h: Malá ochutnávka vín vinařství U Harmáčků - Milovice, Hustopeče
- v pátek 15.7. od 18h: Ochutnávka nových vzorků a domácích medovin
- ve čtvrtek 21.7. od 18h: Degustace slovenských medovin
- ve čtvrtek 28.7. od 16 hodin proběhne Slavností otevření prodejny a v 19h začne pravá mojitová párty
- ve čtvrtek 4.8. od 18h: Met - Honigwein - Degustace německých medovin
- ve středu 10.8. od 18h: Degustace jednodruhových medovin
- v pondělí 18.7. od 18h: Seznamovací večer při medovině (pro zájemce ve věku 20-40 let)
- v pondělí 25.7. od 18h: Seznamovací večer při medovině (pro zájemce ve věku 35-55 let)
Kromě těchto akcí mohu vás podnikající, na volné noze nebo uvažující o větší svobodě pozvat na Networkingové setkání, které proběhne v úterý 9. srpna od 19 hodin.
Ať už popíjíte vychlazenou medovinu pro osvěžení, s vaší drahou polovičkou při západu slunce během horkého letního večera nebo třeba i s potenciálními obchodními partnery při networkingu, vždy pečlivě vybírejte tu nejlepší. Na léto doporučuji méně sladké a slabší medoviny. Můžete přidat i pár kostek ledu.
Medovina je úžasná v tom, jak je rozmanitá a stále objevujete nové chutě a jejich kombinace. Celý rok. Víte, co je melomela a cyser? Jsou to speciální druhy medovin, které můžete ochutnat během našich akcí.
Je to prostě mýtus, že se medovina pije jen v zimě! A o mnoho větší je mýtus, že medovina musí být sladká.
Nepijte cukr, ale med!
Jiří Pouček