Denní ochutnávkové sety

Ochutnávkové sety sestavujeme tak, abyste se co nejvíce seznámili s rozmanitými druhy medovin a ochutnali je ve správném pořadí. Sestavy setů obměňujeme každý měsíc.

Základní degustační set - 5 medovin

Ochutnávka 5 různých druhů českých a slovenských medovin

Petr Balaštík: Medové víno (z květového medu) Včelařství BalaštíkCZ6401
Medové víno (z květového medu) 13,5% polosuchá
Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu ApimedSK0304A
Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu 13,5% sladká
Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - klášterní Hřebečská medovinaCZ6014
Hřebečská medovina - klášterní 12,0% sladká bylinná kořeněná
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina (Muškát Ottonel) Vinařství ZborovskýCZ0201
Vinná medovina (Muškát Ottonel) 13,5% velmi sladká
Včelco s.r.o.: Medovina rybízová z květového medu VčelcoSK0405A
Medovina rybízová z květového medu 13,0% sladká rybízová

Kompletní degustační set - 10 medovin

Ochutnávka 10 druhů českých a slovenských medovin

Petr Balaštík: Medové víno (z květového medu) Včelařství BalaštíkCZ6401
Medové víno (z květového medu) 13,5% polosuchá
ABELLES apis s.r.o.: Medovina Solera Včelařství SkorotínCZ9523A
Medovina Solera 13,5% polosladká
Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu ApimedSK0304A
Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu 13,5% sladká
Vítězslav a Markéta Krejčovi: Adina - Medovina chmelová Medárna HrádekCZ7702
Adina - Medovina chmelová 11,0% polosladká chmelová
Miroslav Bašta: Medovina mandlová Miroslav BaštaCZ6803A
Medovina mandlová 11,0% polosladká kořeněná mandlová
Ivana Bakrlíková: Hřebečská medovina - klášterní Hřebečská medovinaCZ6014
Hřebečská medovina - klášterní 12,0% sladká bylinná kořeněná
Jiří Sláma: Staročeská medovina (z dubového sudu - barrique) Včelařství SlámaCZ2711
Staročeská medovina (z dubového sudu - barrique) 13,0% sladká bylinná chmelová kořeněná
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.: Vinná medovina (Muškát Ottonel) Vinařství ZborovskýCZ0201
Vinná medovina (Muškát Ottonel) 13,5% velmi sladká
Včelco s.r.o.: Medovina rybízová z květového medu VčelcoSK0405A
Medovina rybízová z květového medu 13,0% sladká rybízová
Jan Kubeš: Kubešova medovina - arónie Kubešův medCZ5514A
Kubešova medovina - arónie 13,0% polosladká aróniová

Speciální degustační set - 5 jednodruhových medovin

Ochutnávka speciálních medovin kvašených z různých druhových medů

JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu akátového Dr. BojdaCZ2903
Medovinka z medu akátového 12,0% polosladká
Tomás Pérez Lloréns: Speciální edice - Doble Miel (pomerančový med) Hidromiel OdinES0207B
Speciální edice - Doble Miel (pomerančový med) 9,0% sladká
JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovinka z medu slunečnicového Dr. BojdaCZ2904
Medovinka z medu slunečnicového 13,5% polosladká
Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu ApimedSK0304A
Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu 13,5% sladká
Christian Muller: Kastanie (Medovina z kaštanového medu) Met DracheDE2503
Kastanie (Medovina z kaštanového medu) 14,0% polosuchá

Kompletní denní nabídka

Nemusíte vybírat z degustačních setů, ale můžete si dát si jednu, dvě či více skleniček medoviny dle své volby z kompletní nabídky.

Výrobce / Produkt / Příchuť Cena 0,5dl 1dl
JANKAR PROFI, s.r.o.: Medovina z Beskyd - černý rybíz Dr. BojdaCZ2921H
Medovina z Beskyd - černý rybíz 13,5% polosladká rybízová
I 55,- 85,-

Stáčená medovina

Ing. Peter Kudláč - APIMED: Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu ApimedSK0304K
Staroslovanská medovina - tmavá z lesního medu 13,5% sladká
I 55,- 85,-

Připraveno k degustaci (na požádání)

Nenalezeny žádné položky.

Šumivé medoviny

Každý den pro vás máme nachystaných několik vychlazených lahví šumivých medovin, druhotně kvašených v lahvi tradiční "šampaňskou" metodou.

Vaše přání rádi vyplníme

V případě návštěvy skupiny, min. 4 osob, vám rádi přichystáme a vychladíme prefererované medoviny. Volejte přímo na prodejnu minimálně 1 hodinu před vaší návštěvou nebo svoje přání napište při odesílání rezervace míst.