
Cervecería Lazarus y Colin S. de R.L. de C.V.
Acahual
- Mexiko
- 0,355 l
Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Tento náročný výrobní proces může trvat 3-10 let. Výroba této speciality je soustředěna zatím jen ve Slovinsku.
Polosuchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.
Suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu
Polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené z květových medů.
Polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medu.
Sladká šumivá slovinská medovina vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené ze smíšených medů
Polosuchá šumivá medovina z květových medů vyráběná ve Slovinsku druhotným kvašením v lahvi. Základem pro výrobu je medovina kvašená studenou cestou z květových medů.
Polosuchá šumivá medovina vyráběná z květových medů metodou druhotného kvašení v lahvi