Medovinárna ®
  • 0
  • CZ
    • CZ
    • EN
    • DE
    • KO
  • Nabídka
  • Katalog
  • Degustace
  • Novinky
  • Reference
  • Pro firmy
  • E-shop
Předchozí den Následující den

15. listopadu 2016

  • Kalendář akcí
    listopad 2016
    po út st čt pá so ne
    po 7
    út 8
    st 9
    • 18:00Řízená degustace tradičních medovin
    čt 10
    • 18:00Ochutnávka domácích medovin a nových vzorků - zdarma pro členy klubu přátel
    pá 11
    so 12
    ne 13
    po 14
    út 15
    st 16
    čt 17
    pá 18
    • 18:00Ochutnávka domácích medovin a nových vzorků - zdarma pro členy Klubu přátel Muzea medoviny
    so 19
    ne 20
    po 21
    út 22
    • 18:00Řízená degustace tradičních medovin
    st 23
    čt 24
    • 18:00Ochutnávka domácích medovin a nových vzorků - zdarma pro členy Klubu přátel Muzea medoviny
    pá 25
    so 26
    ne 27
    po 28
    út 29
    st 30
    prosinec 2016
    po út st čt pá so ne
    čt 1
    • 18:00Poslední letošní ochutnávka domácích medovin a nových vzorků - zdarma pro členy Klubu přátel Muzea medoviny
    pá 2
    so 3
    • 18:00Řízená degustace tradičních medovin
    ne 4
    po 5
    út 6
    st 7
    čt 8
    pá 9
    so 10
    ne 11
    po 12
    út 13
    • 18:00Řízená degustace tradičních medovin
    st 14
    čt 15
    pá 16
    so 17
    ne 18
    po 19
    út 20
    st 21
    čt 22
    pá 23
    so 24
    ne 25
    po 26
    út 27
    st 28
    čt 29
    • 18:00Řízená degustace tradičních medovin
    pá 30
    so 31
    leden 2017
    po út st čt pá so ne
    ne 1
  • Akce 0
  • Fotogalerie 0
  • Zážitky 0

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Navigace a odkazy

Medovinárna ®

Na Zderaze 14, Praha 2
+420 775 633 077
web@medovinarna.cz

IČO: 028 95 048
Jsme plátci DPH.

© Muzeum medoviny | Kontakty | RSS | Mapa stránek | Osobní údaje
Kopírování textů, obrázků a dat o produktech z těchto stránek není bez našeho souhlasu dovoleno.  

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rozumím