Řízená degustace tradičních medovin
- 22.9.2016
- 19:00
- Muzeum medoviny
- 0/15
Pravidelná ochutnávka českých a slovenských medovin. Přijďte prozkoumat rozmanitosti tradičních medovin, jaké jste ještě nepoznali.
- Začátek: 22. září 2016
- Čas:19:00 - 21:00
- Místo akce:Muzeum medoviny
- Region: Česko
- Kategorie: Ochutnávky
- Kapacita akce:15
- Komunitní akce:akce je pořádána primárně pro členy Společných aktivit
- Cena:190 Kč
Medovina byla nejstarším alkoholickým nápojem na našem území, dokonce před tisícovkou let se České země proslavily jako významný exportér medoviny. Posledních 15 let začínáme renesanci medoviny, je vyráběna nejmodernějšími postupy a technologiemi, ale se zachováním tradičních surovin a šetrností a úctě k medu. Medovina je rozmanitá a lahodná. A tento zážitek si nenechte ujít.
Tato základní řízená degustace je určena pro všechny, kteří buď medovinu ještě vůbec neochutnali, nebo jen několik druhů, ale i těm z Vás, kteří chtějí se něco více dozvědět o medovině a naochutnat si nové vzorky.
Nyní máte příležitost získat přehled o rozmanitých druzích medovin. Od přírodní přes kořeněné a bylinkové po ovocné, od sušších po ty nejsladší moky, medoviny vyráběnými různými postupy - za studena i vařené anebo dozrávané v dubových sudech.
Během celé degustace vás čeká výklad o historii a výrobě medoviny, dozvíte se příběhy o jednotlivých výrobcích, ale i zajímavé detaily o ochutnávaných vzorcích.
Každý týden bude zařazeno 10 vzorků a po každé vybereme odlišnou nabídku.
Tato základní řízená degustace je určena pro všechny, kteří buď medovinu ještě vůbec neochutnali, nebo jen několik druhů, ale i těm z Vás, kteří chtějí se něco více dozvědět o medovině a naochutnat si nové vzorky.
Nyní máte příležitost získat přehled o rozmanitých druzích medovin. Od přírodní přes kořeněné a bylinkové po ovocné, od sušších po ty nejsladší moky, medoviny vyráběnými různými postupy - za studena i vařené anebo dozrávané v dubových sudech.
Během celé degustace vás čeká výklad o historii a výrobě medoviny, dozvíte se příběhy o jednotlivých výrobcích, ale i zajímavé detaily o ochutnávaných vzorcích.
Každý týden bude zařazeno 10 vzorků a po každé vybereme odlišnou nabídku.
Všechny prezentované medoviny jsou vyráběné tradičními postupy bez doslazování cukrem, dolihování, bez aromat a barviv. Surovinami pro výrobu jsou pouze voda, med a přírodní ingredience - koření, byliny, ovocné šťávy. Máte tudíž konečně příležitost vychutnat ty nejkvalitnější medoviny.
Degustace proběhne od 19 do cca 21 hodin v degustační prodejně Muzea medoviny na Zderaze 14, Praha 2.
Cena je 190 Kč, která zahrnuje i vodu a chléb. Navíc je možné objednat sýrový talíř.
Po skončení programu můžete v případě chuti dále ochutnávat jakékoliv vzorky z naší denní nabídky.
Můžete na místě zakoupit až 70 druhů medovin. Vhodné jako dárek:)
Tento večer jistě změní váš názor na medovinu jako všem před vámi!
Prosíme o přihlášení pouze vážné zájemce! Kapacita je omezená.
Cena je 190 Kč, která zahrnuje i vodu a chléb. Navíc je možné objednat sýrový talíř.
Po skončení programu můžete v případě chuti dále ochutnávat jakékoliv vzorky z naší denní nabídky.
Můžete na místě zakoupit až 70 druhů medovin. Vhodné jako dárek:)
Tento večer jistě změní váš názor na medovinu jako všem před vámi!