Medovinárna ®
  • 0
  • CZ
    • CZ
    • EN
    • DE
    • KO
  • Nabídka
  • Katalog
  • Degustace
  • Novinky
  • Reference
  • Pro firmy
  • E-shop
  • Akce

Řízená degustace dánských medovin Mjødgård

  • 15.6.2023
  • 19:00
  • Medovinárna, Na Zderaze 14, Praha 2
  • Garantovaná akce

Řízená degustace vám představí tradičně a poctivě vyráběné dánské medoviny značky Mjødgård, kde si zakládají na lokáních surovinách a pečlivé řemeslné práci.

Organizoval

  • prodejna prodejna Správce platebHlavní účetníČlenSprávce zákazníkůOrganizátorHlavní organizátor
    Sledování
  • Začátek: 15. června 2023
  • Čas:19:00 - 21:00
  • Místo akce: Medovinárna, Na Zderaze 14, Praha 2
  • Region: Praha
  • Kategorie: Ochutnávky
  • Kapacita akce:12
  • Vstupenky:https://eshop.medovinarna.cz/degustace/rizena-degustace-danskych-medovin-mjodgard-ct-15-6/

Medovinařství bylo Oddem Castmarem založeno v roce 2008 s jasnou vizí a sepsaným manifestem, který Mjødgård odlišoval od ostatních tehdejších, jak sami říkají, "míchačů medoviny". V roce 2018 Mjødgård změnil majitele a přestěhoval se do Stevns a následně Dalby, kde sídlí dodnes v několika krásných historických budovách, které dřívě sloužily pro výrobu třešňového likéru, který byl v té době nejprodávanějším produktem. Nyní zde vyrábějí gurmánskou medovinu jako součást Nové severské kuchyně.

  • Mjødgård by měl vyrábět poctivou medovinu z lokálních medů, lokálních surovin, bylin, jít řemeslnou výrobou, jejímž výsledkem bude čiště fermentovaný produkt. Kvašení a zrání se mělo nechat dochat dostatek času.
  • Medoviny Mjødgård by měly být jemnou čistou chuť, kterou ji dává použitý med, případně tradiční přísady.
  • Výroba medovin Mjødgård by měla být udržitelná, z lokálních surovin, šetrná k medu.
Ochutnáte všech 10 druhů medovin: 4 základní, 3 královské, jednu limitovku a 2 bonusy. Kromě trnkové Sven jsou všechny ostatní medoviny polosladké až sladké a s obsahem alkoholu 12-14%.

Degustace bude opravdu chuťovým zážitkem a dozvíte se spoustu zajímavostí o ochutnávaných vzorcích a výrobcích.

Začínáme v 19:00 a degustace potrvá přibližně 2 hodiny. V ceně je drobné občerstvení v podobě sýrových talířů s pečivem.

Cena 495,- Kč při platbě předem, na místě pouze v případě volných míst 595,-. Nutná platba předem, omezená kapacita.

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Navigace a odkazy

Medovinárna ®

Na Zderaze 14, Praha 2
+420 775 633 077
web@medovinarna.cz

IČO: 028 95 048
Jsme plátci DPH.

© Muzeum medoviny | Kontakty | RSS | Mapa stránek | Osobní údaje
Kopírování textů, obrázků a dat o produktech z těchto stránek není bez našeho souhlasu dovoleno.  

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...