Fotografie

Podrobnosti

Mnohonásobný držitel ocenění za chuť. Včelovina se vyrábí za studena, kvasí při 17°C. V kombinaci s pramenitou vodou, třemi vynikajícími druhy medu z oblasti Malých Karpat a pracovitými kvasinkami Saccharomyces cerevisiae vzniká nápoj, kterému jen tak lehce neodoláte.

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů. Delikátní chuť a jedinečná vůně je dána charakterem použitých druhů medů a bylin prokvašených do této lahodné medoviny.

Ocenění v soutěžích

Zlatá Salima Brno 2008, Zlatý klas České Budějovice 2008
Gold Apimondia Montpellier France 2009

Zlatá medaila Apimondia 2013 Kyjev
Zlatá medaila Apimondia Montpellier, Denver, Indianapolis 
Zlatá Salima - Brno
Zlatý Klas - České Budějovice, Varna, Ljubljana, San Francisco, Buenos Aires
Značka kvality od Ministerstva pôdohospodárstva SR.

Stručně o výrobci

Malá výroba s velkým srdcem

Podrobnosti o výrobci: Včelco