Fotografie

Podrobnosti

Starobylý nápoj našich pradedov, vyrábaný z kvalitného včelieho medu tradičným spôsobom.

Tato unikátní medovina je vyrobena tradičním způsobem ze včelího medu a bylinek a není k ní přidáván cukr, líh, barviva ani aromata. Typická chuť a vůně je dosažena dlouhodobým zráním minimálně 1 rok. Je vhodná jako aperitiv a na přípravu míchaných nápojů.

Podávejte vychlazenou na 12-14°C nebo v zimě ohřátou na 50-55°C.

Ocenění v soutěžích

Zlatý trstenský škapuliar - 1. místo (14.7.2007)
Apimondia, broznová medaile - hydromel épicé (2009)
Apislavia Congress (18th) - zlatá medaile, bylinkové medoviny, Varna (2010)
Debínský strapec 2012, zlatá medaile

Stručně o výrobci

Tradiční trenčianská medovina.

Podrobnosti o výrobci: EMKO