Podrobnosti
Hřebečská medovina je čistě přírodní produkt vzniklý kvašením kvalitního medu za účasti čisté kultury vinných kvasinek. Jejich vzácné chuti je dosaženo kvalitou medu, který pochází z lesů hřebečského hřbetu v okolí Moravské Třebové. Příjemně působí na zažívací ústrojí a uklidňují nervový systém, přispívá ke zklidnění a k navození dobré pohody. Podává se chlazená, v chladném období se servíruje též teplá.
Medovina ochucena 21 druhy bylin a koření. Mimojiné pelyněk, hořec, na podporu trávení.
Medovina ochucena 21 druhy bylin a koření. Mimojiné pelyněk, hořec, na podporu trávení.
Stručně o výrobci
V oblasti hřebečských vrchů je včelaření rodinná tradice. Výroba medoviny tvoří hlavní část produkce rodinné firmy.
Podrobnosti o výrobci: Ivana Bakrlíková
Zveřejněno: 12.listopadu 2020 22:22
Publikoval: administrator