Fotografie

Podrobnosti

Hřebečská medovina je čistě přírodní produkt vzniklý kvašením kvalitního medu za účasti čisté kultury vinných kvasinek. Jejich vzácné chuti je dosaženo kvalitou medu, který pochází z lesů hřebečského hřbetu v okolí Moravské Třebové. Příjemně působí na zažívací ústrojí a uklidňují nervový systém, přispívá ke zklidnění a k navození dobré pohody. Podává se chlazená, v chladném období se servíruje též teplá.

Klášterní medovina je ochucena 9 druhy koření a bylin. Mimojiné obsahuje puškvorec, meduňku atd.

Stručně o výrobci

V oblasti hřebečských vrchů je včelaření rodinná tradice. Výroba medoviny tvoří hlavní část produkce rodinné firmy.

Podrobnosti o výrobci: Hřebečská medovina

Zveřejněno: 12.listopadu 2020 22:31

Publikoval: administrator