Speciální degustační týdny (ze Slovinska až do Potštejna)
- 24. ledna 2020
Přátelé dobré medoviny, čekají Vás další týdny zaměřené na ty nejkvalitnější medoviny, z Lublaně vyrazíme přes Nitru až do Potštejna. Na suchý únor rozhodně zapomeňte...
Již příští týden od pondělí 27.1. ochutnáme slovenské medoviny v rámci Týdne slovenských medovin a v sobotu 1.února vše zakončíme Řízenou degustací s mnoha bonusy - medovinami ze Slovenska, které běžně nemáme v nabídce a že jich bude opravdu hodně. V dalším týdnu bude neoficiální příležitost pro opozdilce:)
Hned od 10. února nás ale čeká poslední degustace slovinských medovin. V rámci Týdne slovinské medoviny ochutnáte nejzajímavější medoviny vyráběné studenou cestou, z květových, kaštanových nebo lipových medů. Košt budete moct celý týden završit i medovinovými bublinkami dle vašeho výběru z celé nabídky.
Blíží se Valentýn a tak jsem pro vás (zamilované do medoviny) na pátek 14. února nachystal Speciální večer zaměřený na degustaci medovinových sektů. Ochutnáme 4 druhy luxusních medoviných "šampaňských". Neváhejte s přihlášením, neboť to může být naposledy, kdy podobnou degustaci u nás zažijete. Bohužel vzhledem k výrazně vyšším cenám zahraničních medovin, s kterými moc neuděláme, nebudeme tento sortiment ze Slovinska dále dodávat. Pokud vás slovinské medoviny a sekty zaujaly, podívejte se na náš e-shop, kde jsme již nyní spustili doprodej.
Celý rok bychom vás chtěli lákat na speciální degustační týdny a jelikož jsme nyní vyčerpali zahraniční medoviny, které máme ve stálé nabídce, tak se vrátíme na několik týdnů zase zpátky k nám, do Česka. Od 24.února si budeme celý týden vychutnávat druhové a jedinečné medoviny rodinné firmy Pleva z Potštejna. Zde bych rád upozornil na to, že mnohé jedinečné medoviny Pleva, které máme stále na e-shopu, jsou již u výrobce doprodané a další kusy již nebudou. Limitové řady nelze většinou zopakovat, takže bych rozhodně neváhal s objednávkou. Ještě jich máme dost, ale po tomto e-mailu se může situace značně změnit... Konkrétně červený rybíz (zlatá medaile na mezinárodní soutěži 2019), ořechová, třešňová... s pohankovou zatím nemusíte tolik spěchat, ale kdo ví.. :) Na degustační týden pro vás necháme samozřejmě ještě nějaké limitovky stranou...
Do dalších ochutnávek budeme zařazovat výrobce, kteří mají v nabídce alespoň 5 druhů medovin, abysme se vešli do degustačního setu.
Těším se na vás osobně na některé z degustací!
Děkuji a mějte krásné zimní dny!
Jiří Pouček