Jedinečné a divoké medoviny v Medovinárně

Jedinečné a divoké medoviny v Medovinárně

Zbystřete, protože nás 24. října čeká velmi výjimečná degustace a přicházíme s mnoha medovými novinkami.

Začnu hned tím nejlákavějším a tím je Řízená degustace druhových, jedinečných a divokých medovin s Milanem Plevou, která se uskuteční u nás v Medovinárně ve čtvrtek 24. října od 18 hodin. Je to navíc náhodou úplně na den přesně 2 roky od poslední degustace medovin Pleva. Kromě medovin z druhových medů, na které se v rodinné firmě Pleva specializují už cca 15 let, ochutnáte aktuální limitované řady (třešňovou medovinumedovinu - černý rybízčervený rybíz a levandulovou medovinu), ale budete mít speciální příležitost okoštovat a zažít i divoké (ještě nedozrálé) medoviny. Ty totiž z podstaty jejich charakteru běžně v nabídce mít nebudeme, ale pouze na této degustaci je bude možné zakoupit. Opravdu neotálejte s přihlášením na tento bohatý degustační večer.

Detaily degustace a přihlášení na webu

Pokud jste z daleka a na degustaci nestačíte přijet, objednejte si 4 druhové + 3 jedinečné medoviny přes e-shop a v teple vašeho domova si je předegustujte. Speciální kolekce 7 medovin je na e-shopu dostupná do vyprodání zásob, 3-2-1-teď.

Rozšířená nabídka denních degustací a stáčené medoviny

Vyslyšeli jsme vaše opakovaná přání a nyní konečně budeme mít v nabídce vždy alespoň 3 druhy stáčené medoviny. Aktuálně si můžete zajít pro medovinu Apimed z akátového a lesního medu, Včelco rybízovou a Staročeskou-Original ze Včelařství Sláma.

Navíc chceme podpořit recyklaci a zbytečné plýtvání s obaly a proto do konce října každý člen Klub přátel Medovinárny, který přijde s vlastní petkou, dostane načepováno s 10% slevou. Akceptujeme objemy 1, 1½ a 2 litry. Donesená PET lahev musí být řádně vymytá.

V tomto týdnu také doplníme zásoby Staročeské-Original v kanystrech a to objemech 3, 5  a 10 litrů, neboť jste si ji oblíbili tak, že nám doslova vždy zmizí pod očima. Teď pro vás budeme mít opravdu hodně vyzásobeno.

Novinky v nabídce

Měli jsme tu několik medovin ze Zahrádky od Tomíků, ale během pár minut byly vyprodané, takže škoda. Ale máme z Lukavce nově i chilli habanero medutelu a samozřejmě naskladněny jsou i všechny ostatní druhy oblíbených medutel.

Připomínám, že jsme do nabídky zařadili nově 3 medoviny od Staňků z Března u Chomutova a osobně doporučuji medovinu přírodní a ovocnou se směsí zahradního ovoce.

Otevírací doba

Bohužel stále máme zkrácenou otevírací dobu a to na pouze úterý-čtvrtek od 12:30 do 19:30. Navíc ve středu 16.10. a ve čtvrtek 17.10. bude od 17:00 omezen prodej z důvodu probíhajícího poslední kola pohovorů na nového Medovinárníka / Medovinárnici. Vše postupuje tak, že je téměř jisté, že nejpozději od zač. listopadu budeme mít otevřeno již od pondělí do soboty. Je naší snahou Vám zajistit skutečně ten nejkvalitnější personál a rozhodli jsem se výběrové řízení řešit opravdu vážně a nic neuspěchat. Věřím, že tomu rozumíte a neztratíme Vaši přízeň. To by nás moc mrzelo.


Krásné podzimní dny přeje!
Jiří Pouček
Medovinárna

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...