
양봉용 밀짚
Vysočina의 미드 - 계피
계피 껍질의 은은한 향이 나는 중간 정도의 달콤한 미드입니다.
- 체코
- CZ2704
- 0,5 l
- 재고
Havlíčkov Brod 근처 Chlístov의 양봉장은 주로 벌꿀술 생산을 다루고 있으며, 최근 가장 인기 있는 것은 올드 보헤미안 벌꿀술입니다.
Jiří Sláma는 어린 시절부터 양봉을 해왔으며 현재 170개 이상의 꿀벌 군집을 보유하고 있지만 꿀벌에게 스트레스를 주기 때문에 관리하지 않습니다. 꿀벌은 꽃가루가 많은 꿀을 맺는 꽃과 단물이 흐르는 숲이 일년 내내 닿을 수 있는 서식지에 배치됩니다.
그는 2000년부터 양봉과 벌꿀술 생산에 전념해 왔습니다. 벌꿀술은 깊은 지하실에서 최소 1년 동안 숙성됩니다. 이 제안은 여러 종류의 미드를 제공합니다. Medovina z Vysočina는 바이오 미드 변형에서도 완전히 천연입니다. 2012년부터 이 회사는 오래된 제조법에 따라 최대 45%를 함유하고 오크통에서 숙성되는 올드 보헤미안 미드(Old Bohemian mead)도 생산하고 있습니다. 레시피는 1950년대에 만들어졌습니다.
계피 껍질의 은은한 향이 나는 중간 정도의 달콤한 미드입니다.
수세기 동안 입증된 21종의 전통 향신료와 허브의 조합은 유명한 올드 보헤미안 알코올 음료의 꿀 맛과 완벽하게 균형을 이룹니다. 오래된 보헤미안 미드는 참나무 바리크 통에서 숙성됩니다.
Medovina je kvašený nápoj z medu a léčivých bylin. Tento vysoce výživný nápoj pili už staří Slované při významných rodinných slavnostech. Po prokvašení zraje nejméně rok v sudech. Čirý vzhled této medoviny zajišťuje závěrečná filtrace na moderním filtračním zařízení.
Medovina dozrává v nádržích v hlubokých sklepích přes rok.
Medovina je alkoholický nápoj, který znali již naši předkové a hojně byla podávána při slavnostních příležitostech. Nyní si pití medoviny oblíbilo mnoho lidí a získává si pevné místo i na trhu. Je vyráběna za studena a tudíž se neničí drahocené látky v medu. Do hustého medového roztoku se přidají ušlechtilé kvasinky, které podporují kvašení a směřují kvas co k největšímu vzniku alkoholu. Po vykvašení se medovina přepustí do chladných sklepů, kde dozrává a postupně se vyčeřuje, dochucuje a filtruje, aby se dosáhlo co nejvyšší čirosti. Celý proces trvá přes jeden rok, než se hotová medovina dostane do lahví. K dochucení se používají výhradně přírodní byliny a koření, ze kterých se chuť získává vyloužením (macerováním) v lihu. Rodinná receptura vznikla z dlouhodobé zkušenosti a přinesla ovoce v našich třech základních chutích:
• medovina mandlová
• medovina přírodní
• medovina višňová
Obchodní balení je lahev obj. 0,5 l a 1 litr pro restaurace a větší odběratele je balení možné v 5l plastových kanystrech.