Selský sad
Selský sad cidre 2023
Suchý naturální neperlivý cidre z oblasti Českého krasu
- Česko
- 0,75 l
- skladem
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Nalezeno 207 produktů.
Suchý naturální neperlivý cidre z oblasti Českého krasu
Sladší neperlivý cidre s lehkou hořkotrpkou dochutí z oblasti Českého krasu
F.H.Prager 11 je polosuchý, snadno pitelný, nefiltrovaný český cider kombinující jablka z Moravy a anglické odrůdy cider jablek.
F.H. Prager 13 je suchý cider plné chuti a výrazu kombinující moravské a anglické jablka.
První český cider, který obsahuje méně než 0,5% alkoholu
F.H.Prager je známá česká značka ciderů. Tento cider kombinuje lehkost polosuchého cideru F.H. Cider 11 a příchutě višně. Nesířeno, nefiltrováno, pasterováno.
Nealkoholický jablečný cider s příchutí černého bezu
Nealkoholický cider s příchutí zázvoru
Suchý cider, vyráběný pomalou fermentací z vybraných starých regionálních odrůd jablek a dozrávající v dubových sudech. Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska.
Velké balení oblíbeného suchého cideru A.K. z Vizovic
Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska. Dezertní typ cideru, který zrál 8 měsíců v dubových sudech. V chuti je sladší, takřka karamelový či medovinový charakter se znaky zralého ovoce.
Řemeslný cider vyráběný jen z jedné unikátní staré odrůdy jablek - Kardinál. Cider pochází z valašského regionu. Je suchý, kořenitý s patrnou kyselinkou
Silný výrazný cider vyráběný pouze z jedné odrůdy jablek - Koženáče. Výrazný styl, charakteristická kyselinka. Nesířen, nefiltrován, nepasterován. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý cider vyráběný jen z jedné odrůdy jablek - klasické Strýmky. Výrazná kyselinka, dlouhá dochuť. Nefiltrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý cider z jedné odrůdy jablek - valašské Jaderničky. Výrazná kyselinka, kořenitý charakter, který je typický pro řemeslné cidery. Nefitrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.
Řemeslná hrušková Perry, tedy cider, kde fermentují pouze hrušky. Perry je suchá, vyzrálá. Vyráběna je jen z jedné odrůdy - valašské Sudinky. Nefiltrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý jednodruhový cider z neznámé valašské odrůdy.
Lehký, sladší cider s příchutí maliny.
Cider je přímočarý a skvěle pitelný anglického typu. Lehce chmelený.
Polosuchý/polosladký cider, který je dochucen macerovaným chmelem. Dozrával v dubových sudech. Je lehce perlivý, přijemný na pití. Vyrobeno na Valašsku.
Polosuchý/polosladký cider, který je dochucen macerovaným chmelem. Dozrával v dubových sudech. Je lehce perlivý, přijemný na pití. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý, perlivý cider s patrnou kyselinkou. Dlouhé a pomalé zrání, zaručuje výraznou a příjemnou aromatiku. Vyrobeno z jihočeských jablek.
Polosuchý a perlivý řemeslný. Patrná kyselinka se středním zbytkovým cukrem a intenzivní aromatika díky dlouhému zrání. Příjemné a vyvážené.
Polosladký a perlivý cider, který je velmi dobře pitelný. V chuti mírně a svěže nakyslý. Harmonický a vyvážený a na degustacích velmi oblíbený.