Začátek celá akce - prezentace na téma medovina a její historie. Účastníci mohli načerpat mnoho užitečných informací.Ochutnávka kvalitní medoviny všem velice šmakovala.Účast byla hojná, kdy všichni netrpělivě očekávali, kdy přijde ochutnávka.A nalévá se první vzorek suché medoviny.Po prezentaci rychlý networking, a šup na ochutnávky.První nedočkaví kandidáti plný úsměvu.Zakladatel projektu Muzeum medoviny Jiří Pouček se o naše hosty staral náramně skvěle.Zvídavý duch se v účastnících nezapřel, padlo mnoho dotazů na chutě, směsi a původ jednotlivých medovin.Nejen chuť, ale i vůně medoviny byla opojná.Ochutnávka nejlepších medovin v plném proudu.Kdo měl zájem, mohl ještě koštnout ty druhy, které mu nejvíce chutnaly.Po ochutnávkách následoval networking.Networking probíhal až do pozdních večerních hodin.

2.9.2015

Autor fotografií

  • administrator administrator

Organizoval