Včelařství Josef Gabriel

CZ51

Pan Gabriel včelaří pod Chřibskými lesy přibližně od roku 1995. Vyrábí také medovinu studenou cestou, za kterou pravidelně získává ocenění.

Josef Gabriel
Česko
Boršice

Fotografie

Příběh výrobce

Medovina je nyní vyráběna ve dvou bylinných variantách - světlé a tmavé. Odlišují se jiným složením bylinek. Med je při výrobě zpracováván do teploty 50°C. Medovina po prokvašení následně dozrává přibližně rok až dva.

medovina

metheglin

Josef Gabriel: Medovina bylinná - světlá
CZ5101

Medovina bylinná - světlá

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Josef Gabriel: Medovina bylinná - tmavá
CZ5102

Medovina bylinná - tmavá

Příchuť: bylinná

Vyvážená jemně bylinková chuť této moravské za studena vyráběné medoviny vás okouzlí a rozvolní.

Komerční výrobce

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...