Kód: CZ0050.230727

Řízená degustace norských medovin Mjøderiet (čt 27.7.)

495 Kč / ks 590 Kč Sleva 16 % 409,09 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné

Řízená degustace vám představí tradiční i moderní norské medoviny značky Mjøderiet, které vynikají výjimečnou chutí a rozmanitostí.

Značku Mjøderiet tvoří pět zapálených nadšenců z norského Bergenu s vášní pro medovinu - starobylý nápoj, který se v posledních letech začal vracet do severských chutí. Mají různorodé zázemí pocházející z norské scény domácích pivovarů a pivních nadšenců. Ambicí Mjøderiet je revitalizovat medovinu v Norsku i na mezinárodní úrovni. Medovina je pro ně nesmírně vzrušující nápoj s obrovským potenciálem. Mjøderiet se snaží šířit znalosti, oživovat klasické styly a experimentovat s novými a dobrodružnými chutěmi.

Jednou nohou jsou ve staré medovinařské tradici, ve které se snaží vzkřísit prastaré chutě a prastaré receptury, zatímco druhou nohou jsou v nové kultuře řemeslných nápojů se zaměřením na experimentování s ovocem, bobulemi, kořením, různými úrovněmi sycení a alkoholem.

Mjøderiet chce nabízet rozmanitost v kvalitě, která odpovídá jejich opravdové vášni pro tento ušlechtilý nápoj vyrobený z medu pečlivě sbíraného tvrdě pracujícími včelami. Hledají nové kombinace chutí za pomoci ovoce a bobulí, voňavého koření nebo bylin.

Do současnosti vyrobili více než sto várek různých druhů medovin. Během ochutnávky vám představíme 9 druhů. Degustace bude opravdu chuťovým zážitkem a dozvíte se spoustu zajímavostí o ochutnávaných vzorcích a výrobcích.

Začínáme v 19:00 a degustace potrvá přibližně 2 hodiny. V ceně je drobné občerstvení v podobě sýrových talířů s pečivem.

Cena 495,- Kč při platbě předem, na místě pouze v případě volných míst 595,-. Nutná platba předem, omezená kapacita.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: