Podrobnosti

Šumivá medovina se vyrábí druhotným kvašením v lahvi z medoviny. Celková doba výroby trvá cca 5 let.

Šumivá medovina se podává vychlazená na 6-8°C.

Ocenění v soutěžích

Ocenění ve Slovinsku:
Zlato 2015  –   PENEČA MEDICA
 
Mezinárodní ocenění:
NEW YORK FINGER LAKES INTERNATIONAL WINE COMPETITION 2016  (FLIWC 2016)
SILVER MEDAL  –  PENEČA MEDICA
 
NEW YORK FINGER LAKES INTERNATIONAL WINE COMPETITION 2017  (FLIWC 2017)
SILVER MEDAL  –  PENEČA MEDICA
 
NEW YORK FINGER LAKES INTERNATIONAL WINE COMPETITION 2018  (FLIWC 2018)
GOLD MEDAL    –  PENEČA MEDICA

Stručně o výrobci

Včelařství poblíž Lublaně, které se specializuje na výrobu druhových medovin a kvalitních šumivých medovin.

Podrobnosti o výrobci: Čebelarstvo Jere