Fotografie
Podrobnosti
Složení: voda, med, bylinné extrakty.
Medovina je nápoj, který pili již staří Čechové. Vzniká alkoholovým kvašením roztoku medu za přítomnosti kvasinek.
Návod k přípravě: Medovina se podává chlazená, můžeme přidat i plátek citronu. Je možné použít i jako součást různých koktejlů a nápojů. V zimních měsících doporučujeme ohřívat na teplotu do 55° Celsia.
Medovina je nápoj, který pili již staří Čechové. Vzniká alkoholovým kvašením roztoku medu za přítomnosti kvasinek.
Návod k přípravě: Medovina se podává chlazená, můžeme přidat i plátek citronu. Je možné použít i jako součást různých koktejlů a nápojů. V zimních měsících doporučujeme ohřívat na teplotu do 55° Celsia.
Stručně o výrobci
Pan Gabriel včelaří pod Chřibskými lesy přibližně od roku 1995. Vyrábí také medovinu studenou cestou, za kterou pravidelně získává ocenění.
Podrobnosti o výrobci: Včelařství Josef Gabriel
Zveřejněno: 8.listopadu 2020 18:20
Publikoval: administrator