Fotografie

Podrobnosti

Čistý, zlatavý nápoj. Příjemně lehký v chuti i vůni, lehce medový. Celkový dojem je harmonický jako výsledek  vyvážené receptury. Spíše než jako aperitiv ji lze doporučit k posezení s přáteli.

Medovina, při jejíž přípravě byl kladen důraz na zachování senzorických vlastností použitého medu. Tento med pochází z vlastního chovu včel, umístěných v čisté přírodě Českého lesa.

K čiření a stabilizaci není použito žádných stabilizačních, ani chemických prostředků. I to přispívá k zachování původních senzorických vlastností výrobku

Výrobek obsahuje kysličník siřičitý vzniklý přirozeným kvašením, jehož množství je nad hranicí, kdy je nutné uvádět siřičitany jako alergen.

Ocenění v soutěžích

Regionální potravina plzeňského kraje za rok 2012

Stručně o výrobci

Výrobce medovin a medových vín, která upoutají tím, že jsou výraznější prokvašené a méně sladké. Zajímavostí výroby jsou speciální druhy jako melomely či cysery.

Podrobnosti o výrobci: Jaroslav Lstibůrek