Přátelé veledobrého pití,

před velikonocemi jsme tu měli docela šrumec a jsme rádi, že si hodně z vás během svátků vychutnalo medovinku. Bohužel jsem poslední dny zavalen administrativou, dépéháčkem, espédéčkem a dalšími háčky v podohovém podnikání, takže jsem opět nestačil rozeslat pro vás tento newsletter včas.

Tento týden je parádní, protože pro vás otevíráme postupně všechny druhové medoviny, které máme v nabídce. A co že je ta druhová nebo-li jednodruhová medovina? Na její kvašení se použije druhový med, tedy ten, který pochází z jednoho zdroje nektaru nebo medovice. Současně se nepřidávají žádná koření nebo bylinky. Medovina z druhového medu má výjimečnou chuť. My máme v nabídce medoviny z akátového, lipového, slunečnicového, lesního anebo kaštanového medu. Ochutnat tento týden můžete i archívy ze Slovinska, dokonce i ročník 2007 a to si hned tak někde nekoštnete. Takže od úterý do soboty si naplánujte cestu k nám Na Zderaz - více o akci webu.

Jaro začalo létem, což doufejme nebude mít tragický vliv na přírodu kolem nás. Nicméně teplé počasí vyzývá k tomu vyrazit ven bez bot. V týdnu od 7. do 11.5. získá každý, kdo k nám přijde naboso, slevu 10% na nákup a 15% na konzumaci. Informace bude již brzy i na webu.

Také jsme pro vás naplánovali další tipovačku / poznávačku medovin, termín bude úterý 14. května. Pouze pro 15 osob, rezervujte si místo. Sledujte průběžně Facebook anebo náš web.

Sledujte i e-shop, kde máme v tuto chvíli pro vás jedinečnou nabídku kolekce 6 medovin za výhodnou cenu. Tak si udělejte degustaci přímo doma, pokud nejste v dosahu naší prodjeny. Platí již jen do konce dubna.

Přeji krásné dny všem!

Jiří Pouček,
hlavní Medovinárník

Obrázky k článku