Medovinárna ®
  • 0
  • CZ
    • CZ
    • EN
    • DE
    • KO
  • Nabídka
  • Medovina
  • Degustace
  • Články
  • Reference
  • Pro firmy
  • Klub
  • E-shop
  • Články

Jak si doma připravit burčák, až nebudou hrozny? z medu!

  • 22. září 2025

Posíláme vám stručný návod, jak si doma připravit burčák, bzučák, bručák nebo ještě lépe medokvas doslova za pár minut:) Pokud se vám během roku stýská po burčáku z hroznů, medokvasu můžete holdovat celý rok. Stačí vám k tomu jenom med a ten vydrží roky!

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Navigace a odkazy

Medovinárna ®

Na Zderaze 14, Praha 2
+420 775 633 077
web@medovinarna.cz

IČO: 028 95 048
Jsme plátci DPH.

© Muzeum medoviny | Kontakty | RSS | Mapa stránek | Osobní údaje
Kopírování textů, obrázků a dat o produktech z těchto stránek není bez našeho souhlasu dovoleno.  

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...