Čebelarstvo Jere

SI01

Včelařství poblíž Lublaně, které se specializuje na výrobu druhových medovin a kvalitních šumivých medovin.

Čebelarstvo Gregor Jere
Slovinsko
Dobrunje

Fotografie

Příběh výrobce

S výrobou šumivé medoviny "peneča medica" bylo započato cca v roce 2013 a od té doby získali mnohá ocenění v lokálních i mezinárodních soutěžích. 

Šumivá medovina je vyráběna náročnou metodou druhotného kvašení v lahvi. Výroba trvá cca 5 let.

Aktuální je zlatá medaile pro šumivou medovinu je z New Your Finger lakes International Wine Competition 2018. Odtamtud též i stříbrná medaile pro kaštanové medové víno.

medovina

přírodní

Čebelarstvo Gregor Jere: Medové víno - suché
SI0101

Medové víno - suché

Slovinská medovina kvašená z květových medů

Čebelarstvo Gregor Jere: Medové víno - polosladké
SI0102

Medové víno - polosladké

Polosladká slovinská medovina kvašená z květových medů studenou cestou

Čebelarstvo Gregor Jere: Medové víno - sladké
SI0103

Medové víno - sladké

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z květových medů

Čebelarstvo Gregor Jere: Medové víno kaštanové - sladké
SI0104

Medové víno kaštanové - sladké

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového a kaštanového medu

šumivá medovina

Čebelarstvo Gregor Jere: Šumivá medovina - polosuchá
SI0111A

Šumivá medovina - polosuchá

Polosuchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Komerční výrobce

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...