Medovina Original - Prešporská medovina

Včelco

SK0421A (MEDOVINA)

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Včelco s.r.o.
metheglin
nektarový 
sladká
0,750 l
13,0 %
nevařená
  • Vhodná k ohřevu
  • Doporučeno jako dárek
  • nejprodávanější
včelí med, voda, extrakt z bylin a koření
E220, siřičitany

Fotografie

Podrobnosti

Klasická medovina vyrobená z kvetového medu, jemne sladká chuť, korenisto-bylinková.

Je vyrobená klasickou metódou, t.j. prekvasením roztoku včelieho medu, vody a extraktu zmesi bylín a korenín. Unikátnosťou našej firmy je, že fermentácia medoviny prebieha pri nízkych teplotách - cca 17°C. Tento spôsob zaručuje lepšie zachovanie aromatických a chuťových charakteristík použitých surovín.

Táto medovina je výborná ako aperitív, alebo ako dezert. Vhodná i v kombinácii s múčnikmi, ovocím, korenistými jedlami.

Podáva sa chladená na 14 °C až 18 °C.
Ako nápoj na zahriatie pri 50 °C až 55 °C.

Vyrobená fermentací nejlepších slovenských medů podle tradiční receptury.

Ocenění v soutěžích

Strieborná medaila z Apimondie 2013 v Kyjeve, strieborná medaila z Apimondie vo francúzskom Montpellier, strieborná medaila Ljublana Slovinsko, bronzová medaila Varna Bulharsko, cena Danubius Gastro a Značka kvality SK Ministerstva pôdohospodárstva SR.

Stručně o výrobci

Malá výroba s velkým srdcem

Podrobnosti o výrobci: Včelco

  • Cena v e-shopu 225,00 Kč
  • 185,95 Kč bez DPH
  • Koupit
  • Možnosti dopravy

    • Osobní odběr na prodejně - zdarma
    • Zaslání kurýrem po ČR na vaši adresu - 160,- Kč (při objednávce nad 2.000,- poštovné zdarma)
    • Zaslání kurýrem do SR na vaši adresu - 250,- Kč
    • Zaslání do jiné země EU přes anglický e-shop

    Způsob platby

    Předem bankovním převodem / Hotově / Kartou (pouze na prodejně) / Dobírka

    Kompletní Dodací podmínky
  •  

    Prosíme, pro objednávání zboží využívejte náš NOVÝ E-SHOP: https://eshop.medovinarna.cz, který nově umožňuje i platbu kartou online a další funkce.

     

     

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...