Miód pitny Dwójniak - Koronny

Pasieka Jaros

PL0623A (MEDOVINA)

Tato polská medovina se vyrábí studenou cestou kvašením ze stejných dílů medu a vody a s přídavkem směsi různých lokálních polských bylin.

melomela
smíšený 
sladká
0,750 l
16,0 %
za studena
  • Archívní
voda, med, byliny, ovocné šťávy

Fotografie

Podrobnosti

Medovina se vyznačuje svěžestí a jemností snoubenou s výraznou vůní polského medu.

Hlavní medovou složku tvoří různé květové luční medy spolu s pohankovým medem. Velmi nepatrně je přidáván i medovicový a vřesový med. Základ je před kvašením ještě dochucen šťávou bezinek a arónie.

Medoviny kategorie Dwójniak a Połtorak se nechává vyzrávat 3-5 let.

Ocenění v soutěžích

Získal řadu medailí:
  • złoty medal na X Jubileuszowym Konkursie Win i Miodów Pitnych Toruń ‚2001 zorganizowanym przez Krajową Radę Winiarstwa i Miodosytnictwa.
  • najwyższa ocena wśród licznie prezentowanych miodów z wielu krajów podczas Laboratorium Smaku w Turynie we Włoszech, 2003
  • brązowy medal Międzynarodowego Festiwalu Miodów Pitnych Boulder (Co) 2004
  • złoty medal Międzynarodowego Konkursu Miodów Pitnych MAZER CUP Boulder (Co) 2009
  • brązowy medal Międzynarodowego Konkursu Miodów Pitnych MAZER CUP Boulder (Co) 2012
  • srebrny medal na VIII Ogólnopolskim Konkursie Miodów Pitnych, Parpary 2012

Stručně o výrobci

Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.

Podrobnosti o výrobci: Pasieka Jaros

  • Cena v e-shopu 475,00 Kč
  • 392,56 Kč bez DPH
  • Koupit
  • Možnosti dopravy

    • Osobní odběr na prodejně - zdarma
    • Zaslání kurýrem po ČR na vaši adresu - 160,- Kč (při objednávce nad 2.000,- poštovné zdarma)
    • Zaslání kurýrem do SR na vaši adresu - 250,- Kč
    • Zaslání do jiné země EU přes anglický e-shop

    Způsob platby

    Předem bankovním převodem / Hotově / Kartou (pouze na prodejně) / Dobírka

    Kompletní Dodací podmínky
  •  

    Prosíme, pro objednávání zboží využívejte náš NOVÝ E-SHOP: https://eshop.medovinarna.cz, který nově umožňuje i platbu kartou online a další funkce.

     

     

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...