Pozvánka na probíhající Týden druhových medovin

Pozvánka na probíhající Týden druhových medovin

Tento týden můžete ochutnat přes 10 různých medovin z druhových medů, tak se u nás zastavte.

Přátelé veledobrého pití,

před velikonocemi jsme tu měli docela šrumec a jsme rádi, že si hodně z vás během svátků vychutnalo medovinku. Bohužel jsem poslední dny zavalen administrativou, dépéháčkem, espédéčkem a dalšími háčky v podohovém podnikání, takže jsem opět nestačil rozeslat pro vás tento newsletter včas.

Tento týden je parádní, protože pro vás otevíráme postupně všechny druhové medoviny, které máme v nabídce. A co že je ta druhová nebo-li jednodruhová medovina? Na její kvašení se použije druhový med, tedy ten, který pochází z jednoho zdroje nektaru nebo medovice. Současně se nepřidávají žádná koření nebo bylinky. Medovina z druhového medu má výjimečnou chuť. My máme v nabídce medoviny z akátového, lipového, slunečnicového, lesního anebo kaštanového medu. Ochutnat tento týden můžete i archívy ze Slovinska, dokonce i ročník 2007 a to si hned tak někde nekoštnete. Takže od úterý do soboty si naplánujte cestu k nám Na Zderaz - více o akci webu.

Jaro začalo létem, což doufejme nebude mít tragický vliv na přírodu kolem nás. Nicméně teplé počasí vyzývá k tomu vyrazit ven bez bot. V týdnu od 7. do 11.5. získá každý, kdo k nám přijde naboso, slevu 10% na nákup a 15% na konzumaci. Informace bude již brzy i na webu.

Také jsme pro vás naplánovali další tipovačku / poznávačku medovin, termín bude úterý 14. května. Pouze pro 15 osob, rezervujte si místo. Sledujte průběžně Facebook anebo náš web.

Sledujte i e-shop, kde máme v tuto chvíli pro vás jedinečnou nabídku kolekce 6 medovin za výhodnou cenu. Tak si udělejte degustaci přímo doma, pokud nejste v dosahu naší prodjeny. Platí již jen do konce dubna.


Přeji krásné dny všem!

Jiří Pouček,
hlavní Medovinárník

Jak poznat poctivou medovinu? Na co si dát pozor?

Požadavek se odesílá na server. Vyčkejte...